Plastične cevi za kanalizaciju

 Ø300 mm - Ø3000 mm

na UV zračenje

oko 50 godina

Na vaš zahtev ugrađujemo i dihtunge na plastične cevi.

Plastične kanalizacione cevi

Plastične kanalizacione cevi su proizvedene od polipropilena i polietiena visoke gustine specijalnom tehnologijom spiralnog namotavanja. Ove cevi najveću primenu imaju u domaćinstvima i industriji.

Zahvaljujući maloj masi, plastične cevi za kanlizaciju su veoma jednostavne za transport i ugradnju na teško dostupnim mestima. Kanalizacione cevi su nepozorne i vodonepropustive. Otporne su na hemikalije iz otpadnih voda kao i na agresivne materije. Idealne su za izgradnju cevovoda za transport industrijskih voda, u izgradnji dimnjaka i velikom broju tehnoloških procesa.

Pored navedenog, plastične kanalizacione cevi se koriste prilikom postavljanja šahti, navodnjavanja i odvodnjavanja, fekalne kolektore, kao drenažne cevi, za cevovode koji transportuju industrijske otpadne vode.

Plastične kanalizacione cevi​
Ventilacione cevi

Primena

Standardne dimenzije

Zbog svojih izuzetnih mehaničkih svojstava, plastične kanalizacione cevi imaju odličnu otpornost na pritisak i habanje, čime se sprečava pojava žljebova i risiva. Isto tako, naše cevi su otporne na niske i visoke temperature. U našem asortimanu možete pronaći plastične kanalizacione cevi prečnika od Ø 300 do Ø3000 mm.