Plastični bazeni

Plastični bazeni

Plastični bazeni od polietilena visoke gustine. Namena naših bazena je raznolika, pa ih tako možete upotrebljavati kao bazene za kupanje, za veštački uzgoj ribe ili nešto drugo što zahteva pristupačan bazen sa vodom.

Plastični bazeni se koriste iznad zemlje, deimično ukopani ili uzidani. Možete ih instalirati u zatvorenom ali i otvorenom prostoru.

Plastični bazen za kupanje

Dodaci

Uz bazen možete poručiti i dodatke kao što su priključci za doliv, odliv, preliv, pokazivač nivoa vode itd.
U odnosu na betonske i metalne bazene, naši plastični bazeni su odličan izbor zbog lakše ugradnje, ekonomske isplativosti, lakog prebacivanja sa jednog mesta na drugo, lakog održavanja, otpornosti na atmosferske uslove i sl.

Bazeni su dostupni u raznim oblicima, a sve po vašim željama i zahtevima. Bazeni koji se koriste u zatvorenom prostoru najčešće su pravouganog oblika zbog maksimalne iskorišćenosti prostora.

Standardne zapremine bazena su od 100 do 20.000 l, ali na vaš zahtev možemo izraditi i bazene većih dimenzija.


Gavraplast plastični bazeni su laki za transport i ugradnju, kao i premeštanje. Ne mogu da se probuše, a takođe su otporni na sunčeve zrake i udarce.

Zapremine plastičnih bazena

U tabeli su navedene zapremine standardne izrade od 100 do 20000 litara, ali po potrebi kupaca mogu se napraviti manjih i većih zapremina.

Standardne zapremine (l):1002003004005001000150050001000020000